A magyar amerikaifoci-fórum
Nem vagy belépve.
88as írta:
vadibandi írta:
http://www.stiluseseletmod.hu/donto/
Van egy ilyen cucc. Ha valaki rájött, hogy hogyan lehet regisztrálni, az ossza meg velem!Nagyobb betűkkel nem is fért volna ki a cikk alján
![]()
Ennyire nem vagyok hülye! ![]()
Leteszem a nagyesküt, hogy amikor tegnap néztem, akkor még nem volt ott.

Kilépett
Kilépett
deacon75 írta:
WJuniors? valaki tud valamit?
47-0

Kilépett
Kilépett
deacon75 írta:
kinek???
Vikings.

Kilépett
valaki tudna eredményt, és némi beszámolót a mai meccsről?
Kilépett
a Wolves.hu szerint:
BUDAPEST WOLVES - BUDAPEST TITANS - 56:0
Kilépett
Nagyon kurvajó volt megint a Wolves D. a harmadik negyed elején volt az első olyan 1st down a Titans részéről. A Wolves offense magához képest gyenge volt az első félidőben, föleg a passzok.
A Titans-nél nem értettem, hogy miért térdelik le az utolsó két playt, amikor huszonvalahány -nullnál megkapják a labdát az első félidő végén és hogy miért csak egy oldalra mennek a futások... harmadik és hosszúnál is.
Viszont a titans D végre használt cover 2-t is, talán ez is segített a wolves passzplayeknél.
Utoljára szerkesztette deacon75 (2009-10-04 19:23:24)
Kilépett
köszi a beszámolót.
deacon75 írta:
Nagyon kurvajó volt megint a Wolves D. a harmadik negyed elején volt az első olyan 1st down a Titans részéről. A Wolves offense magához képest gyenge volt az első félidőben, föleg a passzok.
A Titans-nél nem értettem, hogy miért térdelik le az utolsó két playt, amikor huszonvalahány -nullnál megkapják a labdát az első félidő végén és hogy miért csak egy oldalra mennek a futások... harmadik és hosszúnál is.
Viszont a titans D végre használt cover 2-t is, talán ez is segített a wolves passzplayeknél.
Kilépett
deacon75 írta:
Ahogy fejlődik minden csapat passzjátéka, egyre inkább el kell kezdeni itthon is minden csapatnak áttérni a több coverre, meg az amerikában használatos storng és free safetys felállásokra, az eddigi 4-4-3 és hasonlók után. Fejlődik a sport itthon
-------------------------

Kilépett
neuw írta:
deacon75 írta:
Ahogy fejlődik minden csapat passzjátéka, egyre inkább el kell kezdeni itthon is minden csapatnak áttérni a több coverre, meg az amerikában használatos storng és free safetys felállásokra, az eddigi 4-4-3 és hasonlók után. Fejlődik a sport itthon
Azért még most is látni olyan védelmeket, ahol nincs átállás, 3 complete hosszú után sem.
Kilépett
ce írta:
Nem volt egyszer sem cover 2 (volt más)
Mi volt az a más?
Kilépett
deacon75 írta:
ce írta:
Nem volt egyszer sem cover 2 (volt más)
Mi volt az a más?
én is cover 4et láttam.. ![]()
vagyis több volt mint látás

Kilépett
ok, én azt néztem , hogy alapfelállásból két deep safety van és csak azért írtam, mert korábban végig cover1 volt, ha jól emlékszem.
Kilépett